Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROSE MCGOWAN

Obrazek

CELÉ MENO: Rose Arianna McGowan
FARBA VLASOV:
hnedá
FARBA OČÍ:
hnedá
VÝŠKA:
165cm
Farba očí: hnedá
Povolanie-herečka, speváčka,modelka
DÁTUM NARODENIA:
5.9.1973
ZNAMENIA: panna (byvol)
MIESTO NARODENIA:
Florencia, Taliansko
STAV:
slobodná
Matka: Terri McGowan
Otec: Daniel McGowan
Súrodenci: Nathaniel, Daisy, Ava, Viola, Rebecca, James, Bobbie and Lloyd

Zvieratká: Bug and Fester (psy)
Učinkovanie v Charmed- 2001-2006 (112 epizód)
Pôvodná farba vlasov: hnedá

OBĽÚBENÉ:

 

Obľúbené filmy: Sixteen Candles (1984) by John Hughes and It Happened One Night (1934) by Frank Capra
Kuchyňa: španielská a fast-foody
Zbiera: starožitnosti
Oblúbené sladkosti:   Wonka's Laffy Taffy in Grape 
Naj hudba: Patsy Cline 
Videohra: Dreamcast's House of the Dead 2 
Jedlo: hamburgery
OBĽÚBENÉ: topánky, hudba, karaoke, psy, záhradkárstvo, pečenie, hačkovanie...
Najobľúbenejšie knihy:Margaret Mitchell's Gone With The Wind and Ayn Rand's The Fountainhead 
Naj značky: Dolce&Gabbana a Dior
Naj farba-zelená a hnedá

***********************
BIOGRAPHY:

Rose sa narodila v seprembri keď ju porodila 89 ročná pôrodná baba! Vyrastala v skupine hippies s názvom „Božie deti“.Zo začiatku pokojne žila no keď jej otec ich opustil, mama s 5 deťmi odcestovala do Ameriky. Už od detstva cestovala po Európe a v  rodnom Taliansku strávila len svojich prvých 5 rokov života a potom odišla. Preto nevie po taliansky nič,vraj len nadávať J. Rose sa začal rútiť život... V škole jej nadávali že je škaredá a mamin priateľ nahovoril všetkým že 13 ročná Rose berie drogy a tak ju zavreli do liečebne. Až v 16 sa odtiaľ dostala a chcela vyštudovať.
Skončila školu a zamestnala sa na umeleckej škole v Seattli, kde sa zaľúbila.Svojho priateľa milovala a rozhodla sa za ním presťahovať do Los Angeles. No to nemala robiť... Keď sa jedného dňa vrátila domov jej priateľ bol mŕtvy!!!Rose sa skoro zrútila keď si ju všimol jeden producent a natočila 1.film „The Doom Generation“ kde hrala postihnuté dievča Amy. Za peniaze sa dala dokopy a vyučila sa za kaderníčku.
Už bol jej život veľmi dobrý keď sa jej zavraždila kamoška- Rose je zase na dne... No postupne sa zas dala dokopy a natočila ďalšie filmy.
Zoznámila sa s Marylinom Mansonom- kontrovérznym spevákom- počas kt. si dala nafarbiť vlasy na čierno...No on sa ju pokúšal zlákať na drogy a vtedy ho nechala. Začala žiť nový život a prišla jej životná ponuka na natáčanie seriálu Charmed , keď Shannen seriál opustila...
Najnovšie sme ju mohli vidieť vo filme „Grindhouse- Planeta Terror“... Teraz v roku 2008 má natočiť ďalšie filmy- Veľa Šťastia Rose !!!


PS: NEKOPÍROVAŤ!!! Vlastná výroba!!!

Filmografia :

Diabolská hra(____)- Curtney
Planett Terror(2007)- Cherry
The Black Dahlia (2006) - Sheryl Saddon
"Elvis" (2005) (mini) TV Series - Ann Margret
Lest We Forget: The Video Collection (2004) - Jackie O
Vacuums (2002) - Leha
"Charmed" (1998) TV Series - Paige Matthews (2001-)
The Killing Yard (2001) (TV) - Linda Borus
Monkeybone (2001) - Miss Kitty
Strange Hearts (2001) - Moira
The Last Stop (2000) - Nancy
Ready to Rumble (2000/I) - Sasha
Sleeping Beauties (1999) - Sno Blo
Jawbreaker (1999) - Courtney Alice Shayne
God Is in the T.V. (1999) - Jackie O
Devil in the Flesh (1998) - Debbie Strand
Southie (1998) - Kathy Quinn
Phantoms (1998) - Lisa Pailey
Lewis & Clark & George (1997) - George
Nowhere (1997) - Valley Chick
Going All the Way (1997) - Gail Ann Thayer
Seed (1997) - Miriam
Scream (1996) - Tatum Riley
Kiss & Tell (1996) - Jasmine
Bio-Dome (1996) - Denise
The Doom Generation (1995) - Amy Blue
Encino Man (1992) - Nora


Skladateľská tvorba - filmografia Obrazek

Win a Date with Tad Hamilton! (2004) (song "Superfabulous")
Strange Hearts (2001) (song "Protection")


Rôzna tvorba - filmografia

"Strange Hearts" (2001) (spievala: "Protection")
"Charmed" (1998) TV Series (spievala: "Fever") (epizóda: "Sense and Sense Ability")


Významné Tv vystúpenia ako hosť

"The Late Late Show with Craig Ferguson" (epizóda 01x76) 10. máj 2005
"Richard & Judy" 28. apríl 2005
"Good Day Live" 21. január 2005
"Live with Regis and Kathie Lee" 15. január 2005
"Punk'd" (epizóda 02x06) 30. november 2003
"Jimmy Kimmel Live" 16. september 2003
"Late Show with David Letterman" 12. september 2002
"Revealed with Jules Asner" hrala "Paige Mathews" v epizóde: "Alyssa Milano" (epizóda 01x24) 1. júla 2002
"Howard Stern" 8. november 2001
"Howard Stern" 7. november 2001
"The View" 9. september 2001
"What About Joan" hrala "Maeve" v epizóde: "Maeve" (epizóda 01x07) 8. máj 2001
"Howard Stern" 17. marec 1999
"Howard Stern" 16. marec 1999
"True Colors" hrala "Suzanne" v epizóde: "Life with Fathers" (epizóda 01x06) 7. október 1990

Videli ste niečo?:-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář